Bakımlı Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimizin zihninde, insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir eğitim anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak.

Misyon: MİSYON Kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen ve problemlere çözüm üretebilen bireyler yetiştirebilmek.

Başarılar: 2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı Okul Kız Hentbol Takımımız Edremit 3.lüğü Okul Kız Halkoyunu Ekibimizin Van Geneli 3.lüğü Kros Yarışmasında Van Genelinde Değişik Kategorilerde İl 1.liği,2.liği,3.lüğü

Saatler: GİRİŞ: 08:30 ÇIKIŞ: 15:00
Isınma: Kalorifer
Servis Bilgisi: Öğretmen servisi bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://bakimlioo.meb.k12.tr

Adres - BAKIMLI MAH. 343. SK. BAKIMLI ILKOKULU VE ORTAOKULU BLOK NO 16 EDREMİT / VAN

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Çiçekli Beldesi Edremit/VAN

Ulaşım Okulumuz İpek Yolu üzerindedir. Gevaş minibüsleri ve 112, 113 nolu belediye otobüsleri ile okulumuza gidiş-geliş yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçeye Uzaklık:14 km İl Merkezine Uzaklık:30 km